پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
لاگر (نوشیدنی)
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
[[پرونده:Lager beer in glass.jpg|بندانگشتی|آبجو از نوع لاگر در لیوان ویکینگ (یک برند ایسلندی)]] '''لاگر''' {{انگلیسی|Lager}} رایجترین گونه [[آبجو]] دیررس است. به خاطر [[رازک]] پایینتر و رویه بارآوری که طعم کمتری را از [[مخمر]] منتقل میکند، لاگر طعم شیرینتری دارد. این نوع آبجو در دمای پایینتر شادابی بیشتری منتقل میکند. == منابع == {{پانویس}} * {{یادکرد-ویکی |پیوند = https://en.wikipedia.org/wiki/Lager |عنوان = Lager |زبان = انگلیسی |بازیابی = ۱ اوت ۲۰۱۱}} {{شراب بر پایه کشور}} {{تولیدکنندگان نوشیدنیهای الکلی}} {{نوشیدنیهای الکلی}} {{شراب}} {{آبجو}} {{ممنوعیت الکل}} [[رده:انواع آبجو]] [[رده:گونههای آبجو]] [[رده:نوشیدنیها]] [[رده:نوشیدنیهای تخمیرشده]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا