پرش به محتوا
منوی اصلی
منوی اصلی
انتقال به نوار کناری
نهفتن
فهرست
صفحه اصلی-توضیحات
تغییرات اخیر
مقالهٔ تصادفی
راهنما دربارهٔ مدیاویکی
جستجو
جعبه ابزار
زبان ها
ویکی باریستا
جستجو
جستجو
ایجاد حساب
ورود
ابزارهای شخصی
ایجاد حساب
ورود
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند
بیشتر بدانید
مشارکتها
بحث
در حال ویرایش
کره سیب
صفحه
بحث
فارسی
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
ابزارها
ابزارها
انتقال به نوار کناری
نهفتن
عملها
خواندن
ویرایش
ویرایش مبدأ
نمایش تاریخچه
عمومی
پیوندها به این صفحه
تغییرات مرتبط
صفحههای ویژه
اطلاعات صفحه
هشدار:
شما وارد نشدهاید. نشانی آیپی شما برای عموم قابل مشاهده خواهد بود اگر هر تغییری ایجاد کنید. اگر
وارد شوید
یا
یک حساب کاربری بسازید
، ویرایشهایتان به نام کاربریتان نسبت داده خواهد شد، همراه با مزایای دیگر.
بررسی ضدهرزنگاری. این قسمت را پر
نکنید
!
{{Infobox prepared food | name = کره سیب | image = [[پرونده:Beurrée d'nièr beurre black butter on bread.jpg|250px]] | caption = کره سیب روی یک تکه نان | alternate_name = | country = [[بلژیک]] و [[هلند]] | region = | creator = | course = | type = [[پخشینه]] | served = | main_ingredient = [[سیب]]، [[شراب]] یا آب | variations = | calories = | other = }} [[پرونده:Nièr beurre National Trust for Jersey 2007 a.jpg|بندانگشتی|درست کردن کرهٔ سیاه در [[جرسی]]]] '''کره سیب''' شکل خیلی غلیظ [[پوره سیب]] است که با حرارت کم و مدت طولانی [[سیب]] را با [[شراب سیب]] یا آب میپزند تا قند موجود در آن کاراملیزه شده و کره سیب به رنگ قهوهای درآید. تغلیظ [[شکر]] موجب میشود کره سیب را نسبت به پوره سیب مدت بیشتری نگهداری کرد. == منابع == * {{یادکرد-ویکی|پیوند =https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Apple_butter&oldid=659269521|عنوان = Apple butter|زبان =انگلیسی|بازیابی =۲۷ ژوئیه ۲۰۱۵}} {{پانویس|چپچین=بله}} == پیوند به بیرون == {{ویکیانبار-رده|Apple butter}} {{چپچین}} * [https://web.archive.org/web/20070809193917/http://wbgu.org/community/documentary/StirringUpPast/AppleButter_index.html "Stirring Up The Past"], WBGU-PBS documentary [[Grand Rapids, Ohio|Grand Rapids (Ohio)]] Applebutter Festival * [http://www.articleworld.org/index.php/Apple_butter Apple butter recipe] * [http://www.pickyourown.org/applebutter.htm The original easy apple butter recipe] * [http://www.pioneerdad.com/preserve/preserving-fruits/homemade-apple-butter/ Homemade apple butter recipe] {{پایان چپچین}} {{سیب}} [[رده:آشپزی آلمانی]] [[رده:آشپزی آمریکایی]] [[رده:آشپزی بلژیکی]] [[رده:آشپزی ویرجینیای غربی]] [[رده:آشپزی هلندی]] [[رده:خوراکیها]] [[رده:فرهنگ آپالاشی]] [[رده:مالیدنیها]] [[رده:آشپزی غرب میانه آمریکا]]
خلاصه:
لطفاً توجه داشته باشید که همهٔ مشارکتها در ویکی باریستا ممکن است توسط دیگر مشارکتکنندگان تغییر یابند، ویرایش یا حذف شوند. اگر نمیخواهید نوشتههایتان بیرحمانه ویرایش شوند؛ بنابراین، آنها را اینجا ارائه نکنید.
شما همچنین به ما تعهد میکنید که خودتان این را نوشتهاید یا آن را از یک منبع با مالکیت عمومی یا مشابه آزاد آن برداشتهاید (
ویکی باریستا:حق تکثیر
را برای جزئیات بیشتر ببینید).
کارهای دارای حق تکثیر را بدون اجازه ارائه نکنید!
لغو
راهنمای ویرایش
(در پنجرهٔ تازه باز میشود)
تغییر عرض محدود محتوا