سیبزمینی سرخکرده: تفاوت میان نسخهها
حد |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد) | |||
خط ۳۲: | خط ۳۲: | ||
<nowiki>== منابع ==</nowiki> | <nowiki>== منابع ==</nowiki> | ||
مقاله گستره صنایع تبدیلی در صنعت غذا ،نگارنده پایان نامه دانشگاهی،تکسط مهدی رمیزی پور،دکتر طه ضامنی مجد*///.. | مقاله گستره صنایع تبدیلی در صنعت غذا ،نگارنده [[پایان]] نامه دانشگاهی،تکسط مهدی رمیزی پور،دکتر طه ضامنی مجد*///.. | ||
* {{یادکرد-ویکی|پیوند =//en.wikipedia.org/wiki/French_fries|عنوان =French fries|زبان =انگلیسی|بازیابی =۱۵ فوریهٔ ۲۰۲۲}} | * {{یادکرد-ویکی|پیوند =//en.wikipedia.org/wiki/French_fries|عنوان =French fries|زبان =انگلیسی|بازیابی =۱۵ فوریهٔ ۲۰۲۲}} | ||
{{ویکیانبار-رده|French fries}} | {{ویکیانبار-رده|French fries}} |
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۲۰
ویرایش
|
{{جعبه اطلاعات غذا |نام = دلمه |تصویر = |اندازه تصویر = <!-- میتوانید از ا |زیرنویس = |نام جایگزین = |گونه = |انواع = <!-- کیک، بیسکوئیت و ... --> |بخش = <!-- پیشغذا، غذای اصلی، دسر، اسنک، و غیره --> |کشور = |منطقه = |خوراک ملی = |سازنده = |سال = |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت = " نیز استفاده کنید. --> |کمترین مدت پخت = <!-- میتوانید از " |مدت پخت۲ = " نیز استفاده کنید. --> |دمای ارائه = |مواد اصلی = |مواد فرعی = |مقدار ارائه = |کالری = |منبع کالری = |پروتئین = |چربی = |کربوهیدرات = |شاخص قندخون = |خوراکی مشابه = |اطلاعات دیگر = |بدون دستور پخت = |ویکیانبار = |بدون ویکیانبار = }}
سیبزمینی سرخکرده یا سیبزمینی سرخشده خوراکیای است که از خلالهای سیبزمینی که به شکل نوارهای باریک درآمدهاند درست میشود.
تاریخچه سیبزمینی سرخ کرده به کشور بلژیک برمیگردد اما از آنجایی که سربازان آمریکایی این نوع از سیبزمینی را در قسمت فرانسوی زبان بلژیک برای اولین بار امتحان کردند، نام آن را سیبزمینی فرانسوی (فرنچ فرایز) گذاشتهاند.
سیبزمینی سرخکرده میتواند حاوی مقدار زیادی چربی باشد که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش میدهد و میتواند منجر به اضافه وزن و بالا رفتن کلسترول خون شود.
نگارخانه[ویرایش | ویرایش مبدأ]
-
سیبزمینی سرخشده با سس در رستورانی در لندن
-
سیبزمینی سرخشده با ماهی
-
سیبزمینی سرخشده
== منابع ==
مقاله گستره صنایع تبدیلی در صنعت غذا ،نگارنده پایان نامه دانشگاهی،تکسط مهدی رمیزی پور،دکتر طه ضامنی مجد*///..
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «French fries». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۱۵ فوریهٔ ۲۰۲۲.
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ سیبزمینی سرخکرده موجود است.
ردهها:
- صفحههای دارای آرگومان تکراری در فراخوانی الگو
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههایی که از الگوهای جعبه اطلاعات بدون ردیفهای داده استفاده میکنند
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- پیوند رده انبار که به صورت محلی تعریف شده است
- دادههای کتابخانهای با ۰ عنصر
- صفحههای دارای ردههای دادههای کتابخانهای با پیوند قرمز
- همه مقالههای خرد
- مقالههای خرد خوردنی
- سیبزمینی سرخکرده
- آشپزی آمریکایی
- آشپزی اسپانیایی
- آشپزی بلژیکی
- آشپزی فرانسوی
- اختراعهای بلژیکی
- خوراکیها
- خوراکیهای تهیهشده از سیبزمینی
- دستور آشپزی جهانی
- غذاهای حاضری
- غذاهای سرخشده
- غذاهای ملی
- غذای خیابانی
- میانوعدهها
- آشپزی بریتانیایی
- آشپزی کانادایی
- آشپزی آلمانی
- آشپزی ایرلندی
- آشپزی آفریقای جنوبی
- آشپزی استرالیایی
- آشپزی نیوزیلندی
- آشپزی ایرانی