تولید قهوه در کوبا: تفاوت میان نسخهها
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
خط ۱: | خط ۱: | ||
[[پرونده:Cuban coffee- 2013-04-05 14-30.jpg|بندانگشتی|upright|یک فنجان [[اسپرسو کوبایی|قهوه کوبایی]]]] | [[پرونده:Cuban coffee- 2013-04-05 14-30.jpg|بندانگشتی|upright|یک فنجان [[اسپرسو کوبایی|قهوه کوبایی]]]] | ||
'''قهوه در کوبا''' از اواسط سده ۱۸ام میلادی تولید میشده است. پس از [[انقلاب هائیتی|انقلاب در هائیتی]] کشاورزان فرانسوی زیادی به [[کوبا]] فرار کردند و مزارع قهوه از جلگههای غربی تا حدود کوهستانهای مجاور گسترش یافتند. | '''[[قهوه]] در کوبا''' از اواسط سده ۱۸ام میلادی تولید میشده است. پس از [[انقلاب هائیتی|انقلاب در هائیتی]] کشاورزان فرانسوی زیادی به [[کوبا]] فرار کردند و مزارع قهوه از جلگههای غربی تا حدود کوهستانهای مجاور گسترش یافتند. | ||
== تاریخچه == | == تاریخچه == | ||
تولید قهوه در شرق کوبا در طی قرن ۱۹ام و ۲۰ام منجر به ایجاد یک زمینه فرهنگی ویژه گردید و صحنه مهمی از توسعه این نوع کشاورزی را به نمایش گذاشت. از این رو، [[یونسکو]] در سال ۲۰۰۰ استانهای سانتیگو و گوانتانامو در ناحیه جنوب شرقی را به عنوان [[میراث جهانی یونسکو|میراث جهانی]] اعلام کرد.<ref>{{cite web|url=http://whc.unesco.org/en/list/1008/|title=Archaeological Landscape of the First Coffee Plantations in the South-East of Cuba|publisher=UNESCO World Heritage Centre |accessdate=18 February 2013}}</ref> پیش از دورهٔ [[کاسترو]]، صنعت قهوه کوبا رشد چشمگیری داشت. در میانهٔ دههٔ ۱۹۵۰، کوبا سالیانه بیش از ۲۰۰۰۰ تن دانهٔ قهوه صادر مینمود. | تولید قهوه در شرق کوبا در طی قرن ۱۹ام و ۲۰ام منجر به ایجاد یک زمینه فرهنگی ویژه گردید و صحنه مهمی از توسعه این نوع [[کشاورزی]] را به نمایش گذاشت. از این رو، [[یونسکو]] در سال ۲۰۰۰ استانهای سانتیگو و گوانتانامو در ناحیه جنوب شرقی را به عنوان [[میراث جهانی یونسکو|میراث جهانی]] اعلام کرد.<ref>{{cite web|url=http://whc.unesco.org/en/list/1008/|title=Archaeological Landscape of the First Coffee Plantations in the South-East of Cuba|publisher=UNESCO World Heritage Centre |accessdate=18 February 2013}}</ref> پیش از دورهٔ [[کاسترو]]، صنعت قهوه کوبا رشد چشمگیری داشت. در میانهٔ دههٔ ۱۹۵۰، کوبا سالیانه بیش از ۲۰۰۰۰ تن دانهٔ قهوه صادر مینمود. | ||
== تولید == | == تولید == |
نسخهٔ کنونی تا ۲۲ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۴:۰۶
قهوه در کوبا از اواسط سده ۱۸ام میلادی تولید میشده است. پس از انقلاب در هائیتی کشاورزان فرانسوی زیادی به کوبا فرار کردند و مزارع قهوه از جلگههای غربی تا حدود کوهستانهای مجاور گسترش یافتند.
تاریخچه[ویرایش | ویرایش مبدأ]
تولید قهوه در شرق کوبا در طی قرن ۱۹ام و ۲۰ام منجر به ایجاد یک زمینه فرهنگی ویژه گردید و صحنه مهمی از توسعه این نوع کشاورزی را به نمایش گذاشت. از این رو، یونسکو در سال ۲۰۰۰ استانهای سانتیگو و گوانتانامو در ناحیه جنوب شرقی را به عنوان میراث جهانی اعلام کرد.[۱] پیش از دورهٔ کاسترو، صنعت قهوه کوبا رشد چشمگیری داشت. در میانهٔ دههٔ ۱۹۵۰، کوبا سالیانه بیش از ۲۰۰۰۰ تن دانهٔ قهوه صادر مینمود.
تولید[ویرایش | ویرایش مبدأ]
در قرن ۲۱ام، ۹۲ درصد قهوه کشور در ناحیه کوهستان Sierra Maestra تولید شده است. قهوه در ماههای سپتامبر تا ژانویه برداشت میشود.[۲]
بنا به آمار فائو مجموع زمینهای کشت قهوه از ۱۷۰،۰۰۰ هکتار در سال ۱۹۶۱ به ۲۶،۹۳۵ هکتار در سال ۲۰۱۱ کاهش یافته است.[۳]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ "Archaeological Landscape of the First Coffee Plantations in the South-East of Cuba". UNESCO World Heritage Centre. Retrieved 18 February 2013.
- ↑ "Hurricane Sandy Decimates Cuban Coffee Crop". Huffington Post Canada. Retrieved 13 February 2013.
- ↑ "FAOSTAT (done by selecting the necessary data points from the list)". FAO.org. Archived from the original on 19 June 2012. Retrieved 13 February 2013.