باوم‌کوخن: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز حذف پارامتر منسوخ «اندازه» از الگوی {{پانویس}} با استفاده از AWB
 
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(بدون تفاوت)

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۴۹

باوم‌کوخن
خاستگاهآلمان
دمای سرومواد اصلی = تخم مرغ، شکر، آرد گندم، کره، وانیل
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

باوم‌کوخن (به آلمانی: Baumkuchen) ، نوعی کیک لایه‌ای که لایه‌های کیک بر روی میله‌ای فلزی قرار گرفته و در تنور مخصوصی پخته می‌شود.[۱]

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

جستارهای وابسته[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  • おいしいスイーツの事典 (به ژاپنی). 成美堂出版. 2007. {{cite book}}: |نام ویراستار= missing |نام ویراستار= (help)