پای سیب: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
بدون خلاصۀ ویرایش
 
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱۷: خط ۱۷:
}}
}}
[[پرونده:焼きたてポテトアップルパイ.jpg|بندانگشتی|تارت سیب]]
[[پرونده:焼きたてポテトアップルパイ.jpg|بندانگشتی|تارت سیب]]
'''پای سیب''' یا '''تارت سیب''' {{به انگلیسی|''Apple pie''}} یکی از انواع [[پای]]‌های میوه است که مادهٔ اصلی آن [[سیب]] است. در بعضی از انواع آن ممکن است [[خامه|خامهٔ]] زده شده یا [[بستنی]] بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یک‌پارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریک قرار دارد.
'''پای سیب''' یا '''تارت سیب''' {{به انگلیسی|''Apple pie''}} یکی از انواع [[پای]]‌های میوه است که مادهٔ [[اصلی]] آن [[سیب]] است. در بعضی از انواع آن ممکن است [[خامه|خامهٔ]] زده شده یا [[بستنی]] بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یک‌پارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریک قرار دارد.


== منابع ==
== منابع ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۲۱

پای سیب
پای سیب با نوارهای باریک و مشبک
نام‌های جایگزینتارت سیب
خاستگاهبریتانیا، شمال غربی اروپا (انگلستان)
دمای سروسرد
مواد اصلیسیب پخته شده، شکر
انرژی مواد خوراکی
(به‌ازای 100g سرو)
حدود ۲۵۶ کیلوکالری
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).
تارت سیب

پای سیب یا تارت سیب (به انگلیسی: Apple pie) یکی از انواع پای‌های میوه است که مادهٔ اصلی آن سیب است. در بعضی از انواع آن ممکن است خامهٔ زده شده یا بستنی بر روی آن قرار بگیرد. خمیر این شیرینی به طور معمول از دو قسمت تشکیل شده، قسمت زیرین به صورت یک‌پارچه است و معمولاً در قسمت بالایی آن نوارهای باریک قرار دارد.

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]