کیک سیب: تفاوت میان نسخهها
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
جز The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles). برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
||
خط ۱۵: | خط ۱۵: | ||
| other = | | other = | ||
}} | }} | ||
'''کیک سیب''' یکی از انواع [[دسر]] است که مواد اصلی آن را [[سیب]] تشکیل میدهد. نوع سنتی آن حاوی انواع [[ادویه]] مانند، [[جوز هندی]]، [[دارچین]] بکار رود. در داخل آن نیز به همراه کره ممکن است انواع [[فندقی (میوه)]] مانند [[بادام]] و [[گردو]] بکار رود.<ref name="AppleCake">{{Cite book|title=A World of Cake: 150 Recipes for Sweet Traditions From Cultures Around the World |last=Castella |first=Krystina |authorlink= |coauthors= |year= |publisher=Storey Publishing |location= |isbn=1-60342-576-4 |page=144 |pages= |url=http://books.google.com/books?id=GLa2Gn1YRd4C&lpg=PA144&dq=Dorset%20apple%20cake&pg=PA144#v=onepage&q=Dorset%20apple%20cake&f=false |accessdate=December 23, 2010}}</ref> | '''کیک سیب''' یکی از انواع [[دسر]] است که مواد [[اصلی]] آن را [[سیب]] تشکیل میدهد. نوع سنتی آن حاوی انواع [[ادویه]] مانند، [[جوز هندی]]، [[دارچین]] بکار رود. در داخل آن نیز به همراه کره ممکن است انواع [[فندقی (میوه)]] مانند [[بادام]] و [[گردو]] بکار رود.<ref name="AppleCake">{{Cite book|title=A World of Cake: 150 Recipes for Sweet Traditions From Cultures Around the World |last=Castella |first=Krystina |authorlink= |coauthors= |year= |publisher=Storey Publishing |location= |isbn=1-60342-576-4 |page=144 |pages= |url=http://books.google.com/books?id=GLa2Gn1YRd4C&lpg=PA144&dq=Dorset%20apple%20cake&pg=PA144#v=onepage&q=Dorset%20apple%20cake&f=false |accessdate=December 23, 2010}}</ref> | ||
== پانویس == | == پانویس == |
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۹:۲۱
بخش | دسر |
---|---|
خاستگاه | بریتانیا |
مواد اصلی | آرد گندم، کره، شکر، سیب |
|
کیک سیب یکی از انواع دسر است که مواد اصلی آن را سیب تشکیل میدهد. نوع سنتی آن حاوی انواع ادویه مانند، جوز هندی، دارچین بکار رود. در داخل آن نیز به همراه کره ممکن است انواع فندقی (میوه) مانند بادام و گردو بکار رود.[۱]
پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ Castella, Krystina. A World of Cake: 150 Recipes for Sweet Traditions From Cultures Around the World. Storey Publishing. p. 144. ISBN 1-60342-576-4. Retrieved December 23, 2010.
{{cite book}}
: Cite has empty unknown parameter:|coauthors=
(help)