نان زنجبیلی: تفاوت میان نسخهها
جز حذف پارامتر منسوخ «اندازه» از الگوی {{پانویس}} با استفاده از AWB |
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۳
خاستگاه | انگلستان |
---|---|
دمای سرو | مواد اصلی = زنجبیل، عسل یا ملاس |
|
نان زنجبیلی، کیک زنجبیلی، بیسکویت زنجبیلی (به انگلیسی: Gingerbread)، یکی از گونه شیرینی، بیسکویت و کیک است. منشأ آن کشور انگلستان بودهاست. زنجبیل از جمله موادی است که بر بیماری تیفوس مؤثر است. بنا بر یک فرضیه در قرن شانزدهم و هنگام شیوع بیماری تیفوس در انگلستان، هنری هشتم پادشاه وقت، مردم را تشویق به خوردن زنجبیل کرد که منجر به به وجود آمدن این نوع شیرینی شد.[۱]
کیک زنجبیلی[ویرایش | ویرایش مبدأ]
کیک زنجبیلی یکی از گونه کیک پوند بهشمار میرود. به علت اینکه در تهیهٔ آن از عسل تیره استفاده میشود به رنگ قهوهای تیره در آمده و این رنگ از ویژگیهای این کیک است.[۱]
خانه زنجبیلی[ویرایش | ویرایش مبدأ]
خانه زنجبیلی نوعی ساخت خانه عروسکی به سبک خانهٔ هانسل و گرتل است که برای ساخت بدنهٔ خانه از نان زنجبیلی استفاده میشود.
پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ ۱٫۰ ۱٫۱ 成美堂出版編集部、おいしいスイーツの事典、 92。
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
کتاب آشپزی ویکیکتاب یک دستور آشپزی در این رابطه دارد:
کتاب آشپزی ویکیکتاب یک دستور آشپزی در این رابطه دارد:
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ نان زنجبیلی موجود است.
ردهها:
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- مقالههایی که تجمیع ارجاع در آنها ممنوع است
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههای دارای واژگان به زبان انگلیسی
- خطاهای CS1: فاقد نام
- یادکردهای دارای منبع به زبان ژاپنی
- پیوند رده انبار که به صورت محلی تعریف شده است
- همه مقالههای خرد
- مقالههای خرد
- آشپزی آلمانی
- آشپزی لهستانی
- بیسکوئیتها (سبک بریتانیایی)
- تزئینات غذایی
- زنجبیل
- غذاهای کریسمس
- کیکها
- نانهای شیرین
- نانهای آمریکایی
- کیکهای آمریکایی
- نانهای بریتانیایی
- کیکهای بریتانیایی
- پودینگهای بریتانیا
- شیرینیها
- نانهای آلمانی
- کیکهای آلمانی
- خوراکهای قرون وسطی
- دسرهای لهستانی