نان زنجبیلی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز حذف پارامتر منسوخ «اندازه» از الگوی {{پانویس}} با استفاده از AWB
 
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(بدون تفاوت)

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۳

نان زنجبیلی، کیک زنجبیلی، بیسکویت زنجبیلی
خاستگاهانگلستان
دمای سرومواد اصلی = زنجبیل، عسل یا ملاس
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

نان زنجبیلی، کیک زنجبیلی، بیسکویت زنجبیلی (به انگلیسی: Gingerbread)، یکی از گونه شیرینی، بیسکویت و کیک است. منشأ آن کشور انگلستان بوده‌است. زنجبیل از جمله موادی است که بر بیماری تیفوس مؤثر است. بنا بر یک فرضیه در قرن شانزدهم و هنگام شیوع بیماری تیفوس در انگلستان، هنری هشتم پادشاه وقت، مردم را تشویق به خوردن زنجبیل کرد که منجر به به وجود آمدن این نوع شیرینی شد.[۱]

کیک زنجبیلی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

کیک زنجبیلی یکی از گونه کیک پوند به‌شمار می‌رود. به علت اینکه در تهیهٔ آن از عسل تیره استفاده می‌شود به رنگ قهوه‌ای تیره در آمده و این رنگ از ویژگی‌های این کیک است.[۱]

خانه زنجبیلی[ویرایش | ویرایش مبدأ]

خانه زنجبیلی

خانه زنجبیلی نوعی ساخت خانه عروسکی به سبک خانهٔ هانسل و گرتل است که برای ساخت بدنهٔ خانه از نان زنجبیلی استفاده می‌شود.

پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  • おいしいスイーツの事典 (به ژاپنی). 成美堂出版. 2007. {{cite book}}: |نام ویراستار= missing |نام ویراستار= (help)