باومکوخن: تفاوت میان نسخهها
جز حذف پارامتر منسوخ «اندازه» از الگوی {{پانویس}} با استفاده از AWB |
جز ۱ نسخه واردشده برچسبها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه |
(بدون تفاوت)
|
نسخهٔ کنونی تا ۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۴۹
خاستگاه | آلمان |
---|---|
دمای سرو | مواد اصلی = تخم مرغ، شکر، آرد گندم، کره، وانیل |
|
باومکوخن (به آلمانی: Baumkuchen) ، نوعی کیک لایهای که لایههای کیک بر روی میلهای فلزی قرار گرفته و در تنور مخصوصی پخته میشود.[۱]
پانویس[ویرایش | ویرایش مبدأ]
- ↑ 成美堂出版編集部、おいしいスイーツの事典、 81。
جستارهای وابسته[ویرایش | ویرایش مبدأ]
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
ردهها:
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- مقالههایی که تجمیع ارجاع در آنها ممنوع است
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههای دارای واژگان به زبان آلمانی
- صفحههایی که از الگوهای Lang-xx استفاده میکنند
- خطاهای CS1: فاقد نام
- یادکردهای دارای منبع به زبان ژاپنی
- همه مقالههای خرد
- مقالههای خرد خوردنی
- آشپزی آلمانی
- دسرهای آلمانی
- دسرهای لهستانی
- کیکها
- کیکهای آلمانی
- دسرها و شیرینیهای ژاپنی