پرتزل: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
بدون خلاصۀ ویرایش
 
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(بدون تفاوت)

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۰

چوب شور
نام‌های جایگزینبیسکویت نمکی
بخشنان، شیرینی
خاستگاهایران ترکیه
منطقهتهران
مدت پخت
انواعچوب شور فلفلی، چوب شور با کره، چوب شور نمکی
خوراکی‌های مشابهچوب شور
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

چوب شور یک نوع نان به شکل یک رشته خمیر استوانه‌ای یا به طور متقارن در هم تنیده شده است. منشأ ساخت چوب شور محل بحث است و نمیتوان به کشور، ملیت یا قوم خاصی آن را محدود کرد. در حال حاضر این محصول در سرتاسر جهان در دسترس است. چوب شور اغلب با چاشنی‌ها و طعم‌های مختلف مانند فلفلی، یا به همراه دانه‌ها و مغزهای خوراکی تهیه می‌شود.[۱] یک نوع از چوب شور نمکی در ایران معروف است .

نگارخانه[ویرایش | ویرایش مبدأ]

چوب شور
چوب شور به تصویر کشیده در یک مهمانی ملکه استر و شاه اخشورش

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

  1. Riedle، von Barbara (۲۰۲۰-۰۶-۱۱). «Wer hat die Brezel erfunden». Brezenglück Shop (به Deutsch). دریافت‌شده در ۲۰۲۳-۰۸-۲۲.

مشارکت‌کنندگان ویکی‌پدیا. «Pretzel». در دانشنامهٔ ویکی‌پدیای انگلیسی، بازبینی‌شده در ۱۹ سپتامبر ۲۰۱۳.