باوم‌کوخن

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۴۹ توسط Wiki (بحث | مشارکت‌ها) (۱ نسخه واردشده)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
باوم‌کوخن
خاستگاهآلمان
دمای سرومواد اصلی = تخم مرغ، شکر، آرد گندم، کره، وانیل
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

باوم‌کوخن (به آلمانی: Baumkuchen) ، نوعی کیک لایه‌ای که لایه‌های کیک بر روی میله‌ای فلزی قرار گرفته و در تنور مخصوصی پخته می‌شود.[۱]

پانویس

جستارهای وابسته

منابع

  • おいしいスイーツの事典 (به ژاپنی). 成美堂出版. 2007. {{cite book}}: |نام ویراستار= missing |نام ویراستار= (help)