سوسیس کاری

از ویکی باریستا
نسخهٔ تاریخ ‏۳۱ دسامبر ۲۰۲۱، ساعت ۲۲:۴۹ توسط wiki>Shkuru Afshar (re-categorisation per CFD، جایگزین شد: برنگاشت ← زیرنویس، دیگرنام ← نام جایگزین، بخش غذایی ← بخش، سرو ← دمای سرو، | با استفاده از AWB)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
سوسیس کاری
سویسیس کاری (بالا) به همراه سیب‌زمینی سرخ‌کرده
نام‌های جایگزینکاری‌راست
خاستگاهآلمان
سازندههرتا هوور
دمای سروداغ مواد اصلی = سوسیس گوشت خوک، کچاپ، کاری
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).

سویسیس کاری (به آلمانی: Currywurst) (تلفظ آلمانی: [ˈkœʁiˌvʊʁst][۱]) یک غذای فوری آلمانی است که در آن سوسیس گوشت خوک را اول بخار پز و سپس سرخ می‌کنند یا به صورت حلقه حلقه یا درسته، با کچاپ کاری یا کچاپ معمولی یا رب گوجه‌فرنگی و پودر کاری مزه‌دار می‌کنند.

منابع

خطای لوآ: bad argument #2 to 'title.new' (unrecognized namespace name 'درگاه').

  1. Duden, Curry. Accessed 2013-06-30