کره سیب شکل خیلی غلیظ پوره سیب است که با حرارت کم و مدت طولانی سیب را با شراب سیب یا آب میپزند تا قند موجود در آن کاراملیزه شده و کره سیب به رنگ قهوهای درآید. تغلیظ شکر موجب میشود کره سیب را نسبت به پوره سیب مدت بیشتری نگهداری کرد.
گونه | پخشینه |
---|---|
خاستگاه | بلژیک و هلند |
مواد اصلی | سیب، شراب یا آب |
|
منابع
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Apple butter». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۲۷ ژوئیه ۲۰۱۵.
پیوند به بیرون
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ کره سیب موجود است.
- "Stirring Up The Past", WBGU-PBS documentary Grand Rapids (Ohio) Applebutter Festival
- Apple butter recipe
- The original easy apple butter recipe
- Homemade apple butter recipe