جلاب
از ویکی باریستا
جلاب یا شربت گلاب زعفران نوشیدنی محبوب خاورمیانه به خصوص اردن، سوریه، فلسطین و لبنان است. این نوشیدنی معمولاً در ماه رمضان زیاد نوشیده میشود. شربت جلاب از ترکیب شیره انگور یا خرما، خرنوب و گلاب تهیه و با عود عربی دودی میشود.
جستارهای وابسته
منابع
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Jallab». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی، بازبینیشده در ۴ سپتامبر ۲۰۲۴.
Page الگو:Hlist/styles.css must have content model "شیوهنامه آبشاری تمیز" for TemplateStyles (current model is "ویکیمتن").
Page الگو:Hlist/styles.css must have content model "شیوهنامه آبشاری تمیز" for TemplateStyles (current model is "ویکیمتن"). | |
---|---|
Beverages |
|
Breads | |
Appetizers and salads | |
Cheeses | |
Soups |
|
Dishes | |
Grilled meats |
|
Desserts | |
Frequent ingredients | |
Unique instruments | |
Related cuisines: Arab • Levantine • Mediterranean • آشپزی خاورمیانه • آشپزی ارمنی • Cypriot • Ottoman • آشپزی سوری |
Page الگو:Hlist/styles.css must have content model "شیوهنامه آبشاری تمیز" for TemplateStyles (current model is "ویکیمتن").
این یک مقالهٔ خرد نوشیدنی است. میتوانید با گسترش آن به ویکیپدیا کمک کنید. |
برگرفته از «https://baristas.ir/index.php?title=جلاب&oldid=11173»