سوسیس کاری
نامهای جایگزین | کاریراست |
---|---|
خاستگاه | آلمان |
سازنده | هرتا هوور |
دمای سرو | داغ مواد اصلی = سوسیس گوشت خوک، کچاپ، کاری |
|
سویسیس کاری (به آلمانی: Currywurst) (تلفظ آلمانی: [ˈkœʁiˌvʊʁst][۱]) یک غذای فوری آلمانی است که در آن سوسیس گوشت خوک را اول بخار پز و سپس سرخ میکنند یا به صورت حلقه حلقه یا درسته، با کچاپ کاری یا کچاپ معمولی یا رب گوجهفرنگی و پودر کاری مزهدار میکنند.
منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ سوسیس کاری موجود است.
خطای لوآ: bad argument #2 to 'title.new' (unrecognized namespace name 'درگاه').
- مشارکتکنندگان ویکیپدیا. «Currywurst». در دانشنامهٔ ویکیپدیای انگلیسی.
ردهها:
- صفحههای دارای خطاهای اسکریپتی
- صفحههای دارای خطای شیوهنامه الگو
- مقالههای دارای واژگان به زبان آلمانی
- صفحههایی که از الگوهای Lang-xx استفاده میکنند
- پیوند رده انبار که به صورت محلی تعریف شده است
- مقالههای دارای الگوی یادکرد-ویکی
- دادههای کتابخانهای با ۰ عنصر
- صفحههای دارای ردههای دادههای کتابخانهای با پیوند قرمز
- همه مقالههای خرد
- مقالههای خرد آشپزی
- آشپزی آلمانی
- آلمان در ۱۹۴۹ (میلادی)
- خوراکیهای تهیهشده از سیبزمینی
- سوسیس آلمانی
- غذاهای حاضری
- غذاهای ملی
- غذای خیابانی
- کاری
- معرفیشدههای ۱۹۴۹ (میلادی)