کره سیب: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی باریستا
جز ربات: افزودن رده‌های همسنگ
 
جز ۱ نسخه واردشده
برچسب‌ها: ویرایش همراه ویرایش از وبگاه همراه ویرایش پیشرفتهٔ همراه
 
(بدون تفاوت)

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۷ اکتبر ۲۰۲۴، ساعت ۰۸:۵۱

کره سیب
کره سیب روی یک تکه نان
گونهپخشینه
خاستگاهبلژیک و هلند
مواد اصلیسیب، شراب یا آب
  •   خطای لوآ در پودمان:Commons_link در خط 61: attempt to index field 'wikibase' (a nil value).
درست کردن کرهٔ سیاه در جرسی

کره سیب شکل خیلی غلیظ پوره سیب است که با حرارت کم و مدت طولانی سیب را با شراب سیب یا آب می‌پزند تا قند موجود در آن کاراملیزه شده و کره سیب به رنگ قهوه‌ای درآید. تغلیظ شکر موجب می‌شود کره سیب را نسبت به پوره سیب مدت بیشتری نگهداری کرد.

منابع[ویرایش | ویرایش مبدأ]

پیوند به بیرون[ویرایش | ویرایش مبدأ]